Печатењето е наша работа.
Контактирајте не: +389 2 324 6166

СОВРШЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

ЗА СОВРШЕНО ПЕЧАТЕЊЕ

СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ И БРЗИНА

НА СИТЕ ГОЛЕМИ ФОРМАТИ

И НА СИТЕ ВИДОВИ МЕДИИ

РОЛО БАНЕРИ

СВЕТЛЕЧКИ РЕКЛАМИ

ПЕРФОРИРАНА ФОЛИЈА

БРЕНДИРАЊЕ ВОЗИЛА И ИЗЛОЗИ

ПЕЧАТЕЊЕ НА КАНВАС И ВИНИЛ

БИЛБОРДИ И ПЛАКАТИ

ЗНАМИЊА

КАТАЛОЗИ

ВИЗИТ КАРТИЧКИ

УКОРИЧУВАЊЕ СО СПИРАЛИ

ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

ТВРД ПОВЕЗ И МАГИСТЕРСКИ

ПОСТЕРИ И ПЛАКАТИ

БРОШУРИ

7
Беспрекорен квалитет

Дигитално печатење со највисок квалитет

W
Долготрајност

Печатиме само на медиуми со врвен квалитет.

Q
Брзина и флексибилност

Флескибилност и брзина се атрибутите на нашиот тим

Партнери

  • pantone
  • corel
  • HP
  • xerox
  • ricoh
  • adobe