Печатењето е наша работа.
Контактирајте не: +389 2 324 6166

Совршена технологија за совршено печатење!

Принт Центар може да ви понуди голем број на услуги за печатење како и графички дизајн.

Печатење на различни формати, А0, А1, А2, А3, А5, А5 и сите нестандарни формати, печатење на сите видови медиуми, особено големи формати и тоа на:
- Винил
- Канвас
- Перфорирана фолија
- Налепници
- PVC
- Церади

Покрај печатење на големи формати можеме и да ви ги понудиме следните услуги:

- Брендирање излози
- Бреднирање возила
- Изработка на знамиња
- Изработка на ролобанери
- Изработка на светлечки реклами

Останати услуги за печатење, изработка и доработка кои би можеле да ви ги понудиме:

- Промотивни материјали, брошури, каталози, флаери, книги, плакати
- Материјали за конференции и бизнис семинари, проектни документации
- Тендерски документации, презентации, печатење на елаборати
- Семинарски, дипломски, магистерски, докторски дисертации
- Дизајн и изработка на визит карти, меморандуми, печатење на коверти