Печатењето е наша работа.
Контактирајте не: +389 2 324 6166

За нас

Со упорна работа и професионалност успеваме нашите клиенти да ги направиме среќни.

Панде Поповски, Основач и сопственик
Пријатна работна атмосфера, љубезен персонал, професионален пристап, креативност и иновативност... тоа се епитетите со кои ПринтЦентар ДООЕЛ се одликува и ги практикува спрема своите клиенти.

Основна дејност на Принт Центар е дизајн, подготовка за печатење и дигитално печатење, пред се големи формати.

На своите клиенти им нудиме исполнување на нивните потреби за маркетиншко рекламирање користејќи ги нашите дизајнерски искуства. Нашиот персоанл поседува долгогодишно искуство во графичкиот дизајн. За нашите клиенти се трудиме да им овозможиме брза и квалитетна услуга.

Откријте што можеме да направиме за вас, и за нашата заедничка деловна соработка.

За исте информации слободно контактирајте на нашиот телефон 3246 166, или на нашиот е-маил print@printcentar.com.mk